Kwaliteit aan fabrieksprijzen

ONZE FABRIEKSWINKEL

Somnis Bedding in Lokeren is een familiebedrijf waar sinds 1953 alle producten eigenhandig worden vervaardigd : matrassen, boxsprings, lattenbodems, kussens en dekbedden.
Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij u voor elk van deze producten een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Alle artikelen voldoen aan de huidige normen wat comfort, hygiëne en veiligheid betreft. Omdat u bij Somnis Bedding rechtstreeks van de fabrikant koopt, zijn onze prijzen uitermate laag geprijsd.

De fabriekswinkel van Somnis Bedding is open :
elke zaterdag open van 10 tot 17 u. en elke donderdag van 12 tot 18 u.
Kom zeker eens langs in de Daknamstraat 89 in Lokeren (vlak naast het voetbalstadion van K.S.C. Lokeren.

Kies naar hartelust

PRODUCTEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FABRIEKSWINKEL

MATRASSEN
matras comfort foam

Comfort Combi

Deze comfortmatras heeft aan de ene zijde comfortschuim met een stevig ligcomfort. Wanneer u de matras omdraait heeft u aan de andere zijde comfortschuim met een zachter ligcomfort. Zo kiest u zelf welk ligcomfort het best bij u past.

matras comfort visco

Visco N°4

Deze matras met traagschuim (visco) toplaag geeft een zeer goede ondersteuning. Het schuim neemt de vorm van uw lichaam aan en respecteert zo de natuuurlijke S-curve van de ruggengraat.
comfort pocket

Comfort Pocket 5 zones

Deze matras is gevuld met veren die afzonderlijk zijn verpakt in synthetische non-woven zakjes. Ze worden aan elkaar gehecht, maar iedere veer kan zelfstandig bewegen. Er zit een laag comfortschuim van 4cm aan de boven- en de onderzijde.
matras luxe pocket

Luxe Pocket 7 zones

Deze matras is gevuld met pocketveren die afzonderlijk kunnen bewegen. De zones geven de juiste tegendruk aan uw lichaam. Langs beide zijden van de veren ligt een laag traagschuim van 4cm.

matras luxe latex

Luxe Latex 18

Een latexmatras heeft een uitzonderlijk goed aanpassingsvermogen en blijvende veerkracht. Door de open celstructuur en de ventilatiekanalen is een constante luchtcirculatie gewaarborgd.
matras luxe HR

Sano Open Cell

Deze matras is vervaardigd uit 18cm Open Cell High Resilience schuim. Het een zeer hoge densiteit waardoor geen vervorming ontstaat. Verkrijgbaar in een heel stevig ligcomfort en een iets zachter ligcomfort.
matras medimake

Medimake

Deze matras wordt volledig op uw lichaam gepersonaliseerd. U kan kiezen tussen 3 soorten OpenCell High resilience schuim als basis en tussen 5 soorten visco traagschuim als afdekking.

matras singa

Singa Waterlily

De matras heeft een 16cm hoge kern in Open Cell koudschuim Waterlily met een 7-zone inkerving die een hoge elasticiteit geeft.
matras emotion pro

Emotion Pro Waterlily

Deze matras heeft een 20cm Open Cell koudschuim Waterlily kern. Dankzij druppelvormige inkervingen aan de rand en eiervormige inkervingen in het midden ontstaat een zeer hoge puntelasticiteit in elke gewichtklasse.
matras hybrid 100

Hybrid 100 Waterlily

Matras opgebouwd uit 3 lagen. Boven- en onderaan zit een Open Cell koudschuim Waterlily-laag van 8cm. Deze laag zorgt voor een optimale drukcompensatie en ontspanning van de wervelkolom. De binnenste kern is een Open Cell Hybrid Sky laag met een zeer hoge ondersteuningskracht.

matras Belvedere pocket

Belvedere Pocket

De 7 zone pocketverenkern van deze matras ontlast de schouder- en bekkenzone. Met z'n afdekking in stevig noppenschuim geeft deze matras de optimale tegendruk en ontspanning die uw lichaam nodig heeft.
BOXSPRINGS
boxspring vast

BOX FARELL

Vaste boxsprings in stof of lederlook. De box heeft een kern in Bonnell-veren met 7 comfortzones.
Prijs maat 160 x 200 cm : 595 euro (excl matrassen) - beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

boxspring winney

BOX WINNEY

Electrische boxspring met een kern van pocketveren en 2 motoren van 4500N.
Prijs maat 160 x 200 cm : 1250 euro (excl. matrassen) - beschikbaar in verschillende maten en kleuren.
boxspring nozzy

BOX NOZZY

Deze electrische boxspring heeft een luxe hoofdbord met noppen.
Prijs maat 160 x 200 cm : 1250 euro (excl. matrassen) - beschikbaar in verschillende maten en kleuren.
LATTENBODEMS
lattenbodem extralatt

EXTRALATT

Versies: vast, verstelbaar of elektrisch met 30 multiplex berken latten en 6 ligzones : hoofd, schouders, rug, lende, bovenbenen en onderbenen. Verkrijgbaar in alle maten.
Prijs: vaste versie vanaf 110 euro.

lattenbodem shuttle

SHUTTLE

Versies: vast en elektrisch. Deze lattenbodem heeft een 3-dimensionele aanpassing dankzij de schotels die in alle richtingen kunnen draaien. De schotels met rode blokjes in het midden zijn aanpasbaar in 3 standen: soepel - middelmatig - stevig.
Prijs: vaste versie in maat 90 x 200 cm is 299 euro en in elektrische versie 599 euro.
lattenbodem telastika

TELASTIKA

De Telastika is DE MEEST REVOLUTIONAIRE LATTENBODEM TER WERELD ! Hij kan volledig op maat gepersonaliseerd worden en bestaat uit composietlatten die een optimaal ligcomfort geven. Laat gratis een lichaamstest doen om uw drukpunten te meten.
Prijs vanaf 799 euro.
DEKBEDDEN
dekbed enkelvoudig

Enkelvoudige

Enkelvoudig dekbed in holle gesiliconiseerde polyestervezel van 200g of 400g. Extra duurzaam. Vervaardigd uit hypo-allergene materialen. Wasbaar op 40°C.
Prijs vanaf 16 euro - verkrijgbaar in alle maten.

dekbed 4 seizoenen

4 seizoenen

Dekbed uit 2 delen samenvoegbaar met drukknopen: vulling zomerdeel 200g en vulling herfstdeel 400g anti-allergische comfortvezel. Dekbed is wasbaar op 40°C.
Prijs vanaf 28 euro - verkrijgbaar in alle maten.
dekbed gekleurd

Gekleurde

Krijgt u een bezoeker die blijft slapen, dan is dit leuke gekleurde dekbed ideaal. U hoeft geen hoeslaken te gebruiken. U kan het hele dekbed gewoon in de wasmachine steken.
Prijs vanaf 17 euro - verkrijgbaar in alle maten.
KUSSENS
kussen bolletjes

Bolletjes

Kussen 60 x 60cm. Behoudt zijn vorm. Ideale verluchting dankzij de synthetische vezelbolletjes. Hoes in luxe katoen afneembaar en wasbaar op 30°C.
Prijs : 25 euro.

kussen ergonomisch visco

Ergonomisch visco

Kussen 50 x 30 cm. Vulling in vernieuwd traagschuim:kleine geldeeltjes zorgen voor een optimale temperatuur. Voorkomt en vermindert nekpijnen.
Prijs : 20 euro.
kussen latex

Latex

Latex kussens geven een goede nekondersteuning zonder een hard gevoel aan je hoofd.
Prijs : 40 x 60 cm is 20 euro en 60 x 60 cm is 32 euro.

Bel, mail of kom eens langs

CONTACT FABRIEKSWINKEL

ADRES : Daknamstraat 89 - 9160 Lokeren (vlak naast voetbalstation K.S.C. Lokeren)
De fabriekswinkel is open
elke zaterdag van 10 tot 17 u. en elke donderdag van 12 tot 18 u. of op afspraak

facebook dekosun        TEL : 09 295 82 16    -     FAX : 09 340 59 11


Copyright © 2015 · All Rights Reserved · Somnis bedding