LATTENBODEMS

U heeft niet enkel een goede matras nodig om voldoende ondersteuning aan uw nek-, schouder- en rug te bieden. Alleen in combinatie met een goede bedbodem haalt u het maximale uit uw matras. De gebogen latten dragen uw gewicht, veren mee en bieden dus actieve ondersteuning als u beweegt tijdens uw slaap. Uw gewicht is niet gelijkmatig over uw lichaam verdeeld. Uw romp en schouder hebben meer ondersteuning nodig dan uw voeten en benen.


LATTENBODEM SOORTEN

lattenbodem vast

Vaste

Bij vaste of vlakke lattenbodems is geen verstelling in de hoogte mogelijk. Ze zijn vervaardigd uit multiplex berken latten en zijn versterkt met veerlatten. Ze zijn verdeeld in 3, 4 , 5 of 6 zones

lattenbodem verstelbaar

Verstelbare

Bij verstelbare latenbodems kan u manueel het hoofdeinde en het voeteinde op een gewenste hoogte zetten. Vervaardigd uit multiplex berken latten en versterkt met veerlatten. Verdeeld in verschillende zones.
lattenbodem elektrisch

Elektrische

Elektrisch verstelbare lattenbodems bieden comfort aan rugpatiƫnten en aan mensen die graag lezen of TV-kijken in bed. Met de afstandsbediening zijn de 4 delen van deze lattenbodem afzonderlijk aanpasbaar. Luxe !

Bel, mail of kom eens langs

CONTACT

ADRES : Daknamstraat 89 - 9160 Lokeren (vlak naast voetbalstadion K.S.C. Lokeren)


Copyright © 2015 · All Rights Reserved · Somnis bedding